Jason Statham a surfování na Havaji

Jason byl údajně na dovolené se svou přítelkyní Rosie.
 
 

Rychle a zběsile 7: rozhodnuto

 
Po jeho náhlém skonu Paula Walkera se utnulo už tak našponované natáčení Fast & Furious 7 a před tvůrci stál nelehký úkol - jak několik scén, které Walker stihl natočit, začlenit do vyprávění Rychle a zběsile 7 tak, aby z toho nevzešel nějaký nelogický maglajz. Možností bylo hned několik. Postavu mohla potkat náhlá filmová smrt, objevovala se možnost, že Paula nahradí v některých sekvencích jeho mladší bratr Cody a postava bude v ději figurovat v maximální možné míře nebo studio mohlo veškerý doposud natočený materiál zahodit a rozjet to nanovo úplně bez Walkera. Aktuálně přichází The Hollywood Reporter s čerstvou zprávou, že tvůrci v čele se scenáristou Chrisem Morganem překopali scénář tak, že Walkerova postava nebude zabita, ale nějakým způsobem se s rychlou a zběsilou partou rozloučí a odejde. Existující Walkerovy záběry budou použity a Brian O‘Conner zůstane součástí příběhu. Přesto to bude chtít ještě natočit několik nových scén, aby dějová úprava dávala smysl a James Wan s ostatními členy štábu doufá, že tímto způsobem tak uspokojí Walkerovy fanoušky. Tyrese Gibson navíc prozradil, že se už v lednu v Abú Dhabí roztočí kamery, takže se dost možná brzy dozvíme víc.
Zdroj: www.fandimefilmu.cz

Michael Schumacher - boj o život 

Neštěstí v rodině závodníka Formule 1. Michael Schumacher bojuje o svůj život v nemocnici.
To je šok. Bývalý závodník Formule 1, Michael Schumacher, měl vážnou nehodu. V neděli si ublížil při pádu na lyžích. I přes to, že měl na hlavě ochranou helmu, nyní bojuje o život v nemocnici. Při pádu se údeřil o kámen do hlavy a kdyby neměl přilbu, určitě by byl již po smrti. Čtyřiacetiletý muž je v umělém spánku a po vážní nehodě utrpěl krvácení do mozku. Lékaři se snaží zmírnit otok mozku a snížit tak tlak mezi mozkem a lebkou. Jeho stav je kritický i přes to, že byl již jednou operován a vše proběhlo v pořádku. Jeho lékaři se snaží získat čas. Schumacher leží v nemocnici v Grenoblu.
 

One direction - Midnight Memories

Kluci z  One Direction mají důvod k oslavám. Jejich album  Midnight Memories se ve Velké Británii stalo nejprodávanějším albem roku 2013. Britská Official Charts Company informovala, že od 25. listopadu (kdy album vyšlo) se prodalo už neuvěřitelných 685 000 kopií.
 „Je to pro nás samozřejmě skvělá zpráva a jsme tím nadšeni. Letošní rok byl pro nás opravdu úspěšný,“ komentoval to Liam Payne
 

Jason Statham a Rosie Huntington-Whiteley

Jason a Rosie byly spatřeni dne 27.12.2013 na pláži v Malibu se svými malými pejsky.
 

 

TOPlist